Kontakt

Hembrev v. 48-49

 

Hej alla föräldrar!

Nu är utvecklingssamtalen i full gång och det har varit så trevligt att träffa så många av er!

Vi fortsätter med utvecklingssamtalen även under nästa vecka. Det är fortfarande ett par av er som inte bokat in någon tid. Hör av er om ni behöver ett helt annat datum!

I svenska har vi jobbat vidare med läsförståelse och skrivuppgiften Den magiska dörren. Det är några riktigt fina och spännande historier som växer fram. Fråga gärna era barn om ni får läsa, de kommer åt dem genom att logga in på sina gmail-adresser.

I engelska jobbar vi vidare med att lyssna, prata, läsa, skriva och öva in nya ord och fraser. Uppmuntra gärna hemma till att titta eller lyssna på engelska; det kanske finns något bra på youtube, eller någon bra serie de kan träna på att se på engelska.

I NO har vi kommit igång med rymden. Ett stort och spännande område! I SO jobbar vi vidare med Sveriges geografi på olika sätt.

I matte har vi börjat med Geometri. Vi har också delat in klassen så de har mattekompisar. Då arbetar de två och två med någon som ligger på ungefär samma nivå, för att träna på att prata om och resonera kring matematik. På måndagar när vi har halvklass tränar vi problemlösning.

Tiden flyger fram och snart är det dags att börja julpynta. Vi har tjuvstartat lite med att måla glasljusstakar för värmeljus på bilden. Vi satte även på julmusik på lektionen för att riktigt komma i stämning! Eleverna kommer få ha ljusen på sina bänkar och jag kommer läsa en bok i 24 avsnitt under december.

Önskar er två fina veckor och Välkomna till de föräldrar jag träffar under nästa vecka!


Vänliga hälsningar,

Tove Höglund

Kalendarium:


v.48

Måndag: Bad för grupp 2

Tisdag: Idrott, handduk och ombyte

Onsdag: Glosläxa

Torsdag: Elevens val, idrott för vissa


v.49

Måndag: Bad för grupp 1

Tisdag: Idrott, handduk och ombyte

Onsdag: Glosläxa

Torsdag: Elevens val, idrott för vissaKontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2018-11-22 21.30

Tyck till om sidan