Kontakt

Hembrev v. 18-19

Hej förälder!

Denna första vecka efter lovet, vecka 18, blir lite annorlunda.

tisdag kommer jag att vara ledig pga personliga skäl, Matias Keränen kommer att jobba i klassen, Idh undervisning på em, kläder för utomhusbruk.

Onsdag: 1 maj - eleverna är lediga

Torsdag: Denna vecka, vecka 18, är sista veckan som slöjdundervisningen är inställd, alltså den 2/5. Alla elever skall åka direkt till skolan på torsdag morgon. Musikundervisningen som vanligt, buss från skolan.

Idh undervisningen kommer att vara utomhus framledes så långt vädret tillåter - kläder för utomhusbruk OCH handduk, vi duschar alltid, även efter utomhusidrott!

Språkintro: Eleverna får språkintroduktion i språken franska, spanska och tyska. Lärare från Celsius kommer till skolan och har en kort lektion och introduktion då eleverna ska välja ett nytt språk att läsa till hösten. Pia Möllgård kommer och introducerar franska tisdag den 30/4 kl. 12.30 ch Janne Andersson introducerar tyska tisdag den 7/5 kl. 08.05. Inväntar besked från Altea Serrano om spanska.

Tisdagar: läsläxa till bokcirkel - lästa sidor samt svar på veckans frågor tas med till skolan.

Fortsätter även påminna hem och elever om att vi har allergiker på skolan, tänk på att undvika att klappa katten/hunden precis innan ni kommer till skolan, se till att kläder och väskor om möjligt är rena från hår från pälsdjur/häst/etc när eleverna kommer till skolan. Gäller även starka dofter som parfymer, sprayer, sköljmedel m.m.

Med vänlig hälsning Terese Larsson Blom, 070-2021562


Kalendarium

Vecka 18

Tis: Terese ledig, Matias K i klassen

Idh utomhus - dusch

Språkintro - franska

Läsläxa

Ons: 1 maj - lediga

Tors: Slöjd inställd


Vecka 19

Tis: Idh utomhus - dusch

Läsläxa

Språkintro - tyska

Tors: Slöjd och musik som vanligt, elever får anlända direkt till Celsius kl 08.05Kontakt

Mentor

Terese Larsson Blom
tel: 070-2021562
E-post: terese.blom@utb.ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-04-28 12.23

Tyck till om sidan