Hembrev v. 38-39

Hej, alla vårdnadshavare i femman!

Klasskamp:

Imorgon (tisdag 18/9) är det dags för klasskamp igen. Eleverna cyklar ner till Celsiusskolan och är där kl. 12.00 för att starta friidrottsevenemanget. Det innebär att eleverna behöver ha med sig cykel och hjälm till skolan (ingen elev får cykla utan hjälm). Vi kommer att äta lunch en halvtimma tidigare än vanligt denna dag. Om eleverna vill stanna i centrum eller cykla direkt från Celsius efter Klasskampen så behöver jag ha ett meddelande från Er senast på morgonen samma dag. Anledningen till tidsgränsen är att jag kanske inte kollar av mobilen under dagen.

Ni når mig på 076 – 100 46 64

Föräldramöte:

Återigen imorgon (tisdag 18/9), så är det dags för föräldramöte på Rotebergs skola. Mötet börjar gemensamt i idrottshallen kl. 19.00, och fortsätter därefter i respektive klassrum. Det är starkt rekommenderat att delta då ett samförstånd mellan lärare och vårdnadshavare, samt vårdnadshavare sinsemellan kan utformas. Vi behöver även välja klassföräldrar under mötet, och ta upp vissa förändringar som kommer i GDPR:s kölvatten.

Kulturresa till Gävle:

Torsdagen den 27 september åker vi till Gävle för att besöka länsmuseet och folkteatern. Det har redan skickats ut ett informationsblad om denna resa, men skulle det ha kommit bort av någon anledning så kommer en påminnelse här.

Både länsmuseets visning och folkteaterns föreställning behandlar ett rätt så tungt och allvarligt tema, nämligen livet och döden. Under tiden som leder upp till besöket kommer vi därför att diskutera och reflektera över elevernas tankar kring ämnet.

Med på resan kommer samtliga klasser på mellanstadiet och deras lärare och resurser vara. Eleverna behöver ha med sig matsäck, alltså något matigare än bara ett mellanmål eftersom det inte serveras någon lunch denna dag. Avresa sker kl. 8.15, och eleverna väntas vara åter på skolan kl. 15.00. Hör av er till mig om skjuts från skolan inte går att ordna på egen hand.

Vänliga hälsningar,

Björn

Kalendarium‌

V. 38V. 39


MåndagMåndag


Tisdag

Klasskamp, föräldramöte


Tisdag

Idrott gr. 1

Onsdag

Idrott gr. 2


Onsdag

Idrott gr. 2

Torsdag

Slöjd, musik


Torsdag

Kulturresa till Gävle

FredagFredag

 

Senast uppdaterad 2018-09-17 14.51

Tyck till om sidan