Kontakt

Hembrev v. 45-46

Åk 5

Hej förälder!

Nu är det dags för ett välförtjänt lov och ladda batterierna en stund. Eleverna får med sig en frivillig läxa – ”Rörelsebingo” över lovet. För varje moment de gör under lovet kan de pricka i bingobrickan. Kanske är det någon som lyckas fylla hela brickan!

Under den gångna veckan har vi haft mycket fokus på SO – vi har lärt oss om FN i onsdags då det var FN-dagen, vi har bl.a. sett filmer om hur man lever i Indien och även pratat en del om religion. Klassen är otroligt tacksam att ha SO-undervisning med och de är väldigt duktiga på just SO.

Efter lovet kommer jag att skicka ut tider för att boka utvecklingssamtal. Utvecklingssamtalen är tänkta att vara vecka 47-48.

Jag tänkte prova att ge eleverna möjlighet att använda internet/app för att träna sina engelskaglosor framledes. Genom hemsidan glosor.eu, där behövs dock målsmans tillstånd för att skapa konto. Jag hjälper barnen att skapa sitt konto på skolan, men ni måste ge mig OK/tillstånd om ni tycker det är ok. Lämpligast genom sms till mig.

Måndag efter lovet, 5/10, BAD!

Onsdag efter lovet 7/10 Handbollsturnering!

Medtages: idh-kläder för inomhusbruk samt skor, vattenflaska, lämplig mellis, det blir en lång dag och magen behöver fyllas med bra energi. Lunch som vanligt på skolan ca kl 12.00, därefter dusch på skolan. Handduk med!

Buss avgår från skolan 08.05, det är ok för elever boende i Edsbyn att anlända direkt till Celsiushallen, kl 08.15, OM förälder meddelat mig i förväg genom SMS.

Avslutningsvis vill jag meddela att jag kommer att fortsätta att vara mentor/klasslärare för era barn/elever under hela deras fortsatta tid på Roteberg skola fram tills de går ut årskurs 6! Det känns väldigt bra och roligt att få ha det uppdraget. Vi möts upp på utvecklingssamtalen och där finns möjlighet för ev. frågor och funderingar.

Jag önskar både elever och föräldrar ett skönt lov och vi ses igen måndag vecka 45!

Med Vänlig Hälsning

Terese Larsson Blom, 070-2021562

 

Kalendarium:

V 45

Måndag: BAD
Tisdag: Idh - ombyte
Onsdag: Handboll. Ombyte, handduk och mellis med!
Torsdag: Slöjd och musik
Fredag:

V 46

Måndag:
Tisdag: Glosläxa engelska, idh - ombyte
Onsdag:
Torsdag: Slöjd och musik
Fredag:

Kontakt

Klasslärare/mentor

Terese Larsson Blom
070-2021562
terese.blom@utb.ovanaker.se

Senast uppdaterad 2018-10-26 12.25

Tyck till om sidan