Kontakt

6ans HEMBREV V. 21-22


Då är Maggan, Olle och Huga hemma igen efter en intressant projektresa till Sofia, Bulgarien. VI har sett mycket av naturen runt Sofia då vi åkt långa bussresor för att besöka vattenfall, byar bland bergen och reningsverk. Vi har även fått uppleva Sofia stad och DRITA-skolan som ligger på bergsslutningen med utsikt över Sofia. Förutom sightseeing och studiebesök har Hugo och Olle haft lektioner tillsammans med elever från de övriga projektländerna och eleverna från värdfamiljerna, där de bl.a. har renat vatten. Maggan och Cia har jobbat tillsammans med övriga tillresta lärare för att sammanställa och förbereda de sista utvärderingarna och uppgifterna som ska göras innan projektet avslutas nu i juni. Sammanfattningsvis en givande resa anser grabbarna där de lärt känna många nya kompisar och Maggan instämmer, alltid givande när man besöker andra länder och kulturer!

De få veckor framöver som väntar oss innan skolavslutning kommer att bestå av att färdigställa allt som är påbörjat. Till det tillkommer att träna avslutningssånger, planera och genomföra Allaktivitetsdagen i Kygelvallen (som får avsluta detta skolår måndag 10 juni) och vi ska dessutom hinna med att genomföra utvecklingssamtal.


Händer framöver

Orientering i Kygelvallen tisdag 21 maj

Tisdag 21 maj uteblir språk och musik på Celsius p.g.a. att vi cyklar till Kygelvallen för orientering. Kläder efter väder, vattenflaska och ett lite matigare mellanmål (som vi förslagsvis äter i skolan innan vi cyklar iväg någon gång efter kl. 9. Efter orienteringen cyklar vi tillbaka för obligatorisk dusch och lunch på skolan. Skoldagen avslutas med vanliga lektioner som vanligt. Ser ut att kunna bli lite regn på tisdag, om möjligt ta med ett par andra skor som man kan ta på sig efter orientering och dusch, ifall skorna blir blöta av att springa i skogen!


Betygjobb för Maggan torsdag 23 maj

Torsdag 23 maj jobbar Maggan med att sammanställa allt underlag inför och att göra klart betygsättningen. Vikarie i klassen är Emilia Karlström.


Utvecklingssamtal V. (22 och) 23

Utvecklingssamtalen ligger så sent som det är möjligt i år, några få eftermiddagstider under V. 22 och under hela mina arbetsdagar 3-5 juni. Jag kommer även denna gång att använda mig av “bokautvecklingssamtal.se”. Tiderna är utlagda och jag skickar ut länken i smsgruppen idag fredag och även på mail till eleverna. Tiderna kommer i första hand att gälla dagtid med några eftermiddagstider, inom min arbetsplatsförlagda tid, men hittar du ingen tid som passar så hör du av dig snarast så hittar vi en annan tid som passar! Vikarie under V. 23 blir Emilia Karlström.

 

Skolavslutning måndag 10 juni i Ovanåkers kyrka

Måndag 10 juni är det dags för skolavslutning;

F - 3 kl. 17.30 - 18.15, vi ber er parkera på parkeringarna längst österut, mot Östanåsågen och även att använda den östra utfarten efteråt.

4 - 6 kl. 18.45 - 19.30, er ber vi parkera framför Ovanåkers kyrka.

 

KALENDARIUM

vecka 21

vecka 22

Mån: Idh ute

Mån: Idh ute

Tis: Orientering Kygelvallen

Tis: Språk, Musik

Ons: Hkk gr. 1

Ons: Hkk gr. 2

Tors:

Tors: Ledig

Fre: Språk, Slöjd

Fre: LOV

Förvarning: Allaktivitetsdag och skolavslutning 10 juni

 

Trevlig helg, Maggan

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2019-05-17 11.02

Tyck till om sidan