Kontakt

6ans Hembrev V. 36-37

De här första veckorna har vi startat upp diverse jobb och jag tycker att vi har kommit igång riktigt bra efter sommarlovet! Vi har en ny klasskompis, Mehdi, som börjar bekanta sig med sina klasskompisar och ett rikt utbyte mellan svenska och persiska ord sker i klassrummet, med stort intresse från båda håll!

Under sommarlovet hade klassen en läsutmaning, att läsa 8000 sidor tillsammans. Nu har vi (som ni säkert redan fått höra!) sammanställt klassens lästa sidor och klassen kom upp i 8494 lästa sidor! BRA JOBBAT! Vi bestämde innan sommarlovet att belöningen skulle vara att se på film och äta något gott. Så, nu är filmen framröstad och godis/läsk/chips får tas med till en kostnad av max 30 kr. Skolan håller med popcorn och saft, ifall man hellre vill ha det. Det går även bra att ta med sig en kudde el dyl. om man vill ligga på golvet och titta på filmen. Onsdag 5 sep går denna stora ”happening” av stapeln!

Händer framöver:

Bad

Klassen badar måndagar V. 36-39. Badet ligger sist på dagen så boende på byn kan gå hem direkt efteråt. OBS, gällande detta måste talongen som följer med detta hembrev fyllas i, skrivas under av målsman och tas med på måndag.

Hälsoveckan V. 37

Traditionsenligt ligger kommunens Hälsovecka under V. 37 och därför har även klasserna extra mycket fysisk aktivitet på schemat denna vecka. Varje dag sker en pulshöjande rask promenad/löprunda på 15 min, en parkourbana planeras att finnas i gympasalen under två dagar, vi går/springer Skoljoggen (mer infor nedan) och vi kommer att prata om vad som händer i kroppen och i blodomloppet vid en pulshöjande aktivitet.

Skoljoggen ons 12 sep

Onsdag 12 sep är det dags för årets Skoljoggen. Vi går upp till Pallas boende tillsammans med våra fadderbarn och efter möjlighet att inta sin frukt är det dags för klassen att gå/springa långa rundan över Åsen tillbaka till skolan. I år äter vi lunch som vanlig på skolan.

Hkk i halvklass

Från och med denna vecka kommer Hkk-lektionen att hållas i halvklass, så en halvklass åker på Hkk varje vecka. Den andra har lektion i klassrummet som vanligt.

APL-elev

Under V. 37 och därefter varje måndag under höstterminen kommer Matilda Persson tillbaka till oss och gör praktik.

K A L E N D A R I U M

VECKA

36

37 "HÄLSOVECKA"

MÅNDAG

Bad

Bad

TISDAG

Språk, Musik

Språk, Musik

ONSDAG

Hkk i halvklass

SKOLJOGGENlänk till annan webbplats

TORSDAG

Idh

Idh

FREDAG

Språk, Slöjd

Språk, Slöjd


Förvarning
: Tisdag 18 sep är det dags för friidrott på fm för klassen och på kvällen är det dags för föräldramöte, kl. 19.00 – 20.30.

Trevlig helg, Maggan


Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2018-09-14 10.35

Tyck till om sidan