Kontakt

6ans HEMBREV V. 7-9

Då har vi klarat av de nationella proven i ämnet svenska! Nu dröjer det ända till april innan det är dags för de engelska proven!

I övrigt de här veckorna har vi påbörjat ett tema med dikter i svenska och ett tema om världsreligionerna i SO-religion. Vi har dessutom hunnit med en eftermiddag i Arenan med skridskoåkning och jobbat med algebra i matte. På bilden har vi blåst färg med sugrör, något eleverna verkligen gått helt in för! Deras konstverk kommer att sättas upp i trapphuset inom kort!

Med hembrevet kommer intresseanmälan inför projektresa till Sofia, Bulgarien i maj.


Händer framöver:


Idrott V. 7-9

Perioden fram till sportlovet kommer klassen att åka längdskidor på idrotten.


Läxor

Nu följer en period med läxor, vilka läxdagar som gäller kan variera något beroende på vilken typ av läxa som delas ut! Läxornas inlämningsdagar framgår av kalendariet. Veckorna fram till sportlovet består endast av matteläxor och en geografiläxa - Europas länder och huvudstäder samt hav och bergskedjor, denna läxa delas ut torsdag vecka 7 och förhör onsdag vecka 9.


Bad måndag V. 7

Klassen har ett badtillfälle kvar och det passar vi på att ta nu på måndag 11 feb. Vi avslutar dagen med detta så boende på byn kan gå hem direkt efter badet! Övriga åker buss tillbaka till skolan och går hem/tar den vanliga skolbussen hem.


Rättning av NP

Tisdag 12 feb. från kl. 12.30 kommer Maggan att sitta tillsammans med kollegor och bedöma texterna som skrevs på de nationella proven i svenska. Vikarie i klassen blir Kristina Färnsmyr.


vecka 7

vecka 8

vecka 9

Mån: Idh skidor

Mån: Idh skidor, Ma-läxa

Mån: Idh skidor, Ma-läxa

Tis: Språk, Musik

Tis: Språk, Musik.

Tis: Språk, Musik

Ons: Hkk gr. 1

Ons: Hkk gr. 2

Ons: Hkk gr. 1, Geografi-läxa

Tors:

Tors:

Tors:

Fre: Språk, Slöjd

Fre: Språk, Slöjd

Fre: Språk, Slöjd

Förvarning: Torsdag V. 11, 14/3 Skiddag i Backen.

Må så gott, Maggan

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2019-02-13 21.45

Tyck till om sidan