Kontakt

Veckobrev v 38-39

Åk 6

Hej förälder!

Efter föräldramötet följde vi upp diskussionerna som uppstod kring arbetsklimat och arbetsro i klassen. För allas kännedom, de som inte deltog på mötet, diskuterades att det fortfarande förekommer prat, spring och rörelse i klassrummet. Klassen har tillsammans med mig kommit fram till punkter som följs varje morgon och efter varje rast för att snabbare komma till ro i klassrummet och få till ett arbetsklimat som tillåter studiero. Viktigt att varje elev jobbar med att själva följa de punkterna och jobba med sin egen insats i klassrummet. Exempelvis handuppräckning, inte låta onödiga diskussioner ta plats i klassrummet och tänka på att vi går i årskurs 6 nu och att det inte är ok att brottas och knuffas med kamraterna.

Jag och Cia som är de lärare som arbetar mest med klassen, samt rektor Chris, har ett nära samarbete kring hur vi ska nå bättre studiero i klassen. Detta följs upp individuellt under utvecklingssamtal med varje elev.

Denna vecka är det dags för höstens friidrottstävlingar på Celsius. Åk 6 har sina tävlingar onsdag den 18 september på em, kl 12.00-14.00. Lunch på skolan före.
Klassen cyklar ner med Anna-Karin och Maggan.
Obs! Cykel och cykelhjälm medtages på morgonen. Ombyte och vattenflaska.
Terese finns redan på Celsiusområdet då åk 5 har sina tävlingar på fm. och möter upp klassen när de kommer fram. Dagen slutar kl. 14.00 på Celsius, elever får cykla hem med er tillåtelse, meddelas via sms till Terese, Obs!

Läxdagar: Engelska tisdagar, matte onsdagar.

Idrott vecka 38-39 fortsatt utomhus, kläder och skor för utomhusbruk.

Tider för höstens utvecklingssamtal sänds hem denna vecka!

Med Vänlig Hälsning

Terese Larsson Blom, 070-2021562

 

Kalendarium

v 38
mån - HKK, musik - Terese ledig, vik Benjamin Uhras
ons - Friidrott Celsius - cykel samt hjälm, ma läxa
tors - språk, idrott m. dusch
fre - slöjd

v 39
mån - HKK, musik
tis - eng läxa
ons - språk, ma läxa
tors - språk, idrott m. dusch
fre - slöjd

Kontakt

Klasslärare

Terese Larsson Blom
0271-25737, 070-2021562
terese.blom@utb.ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-09-15 16.35

Tyck till om sidan