Barn 9-11 år sökes till nya serien Ronja Rövardotter

Tjejer och killar 9-11 år sökes till rollerna som Ronja och Birk i den nya serien Ronja Rövardotter som Filmlance producerar för Viaplay.

Drop-in-uttagningar

Välkomna till någon av drop-in-uttagningarna mellan kl.11-17:

  • Örebro söndag 21/11, Studioarena, Nikolaigatan 10
  • Falun lördag 27/11, Kulturhuset Tio 14, Teatergatan 5
  • Gävle söndag 28/11, Gasklockorna, Stora Retorten, Atlasgatan 3
  • Umeå lördag 4/12 & söndag 5/12, Väven, Storgatan 46a

Då är alla barn mellan 9-11 år välkomna! Ingen föranmälan, det är bara att komma dit närsomhelst mellan kl.11-17. På grund av platsbrist får endast en vuxen följa med. Om du inte har med en vårdnadshavare så medtag ett intyg där det står att du får söka. OBS! Kom inte vid eventuella förkylningssymptom! Tänk på att hålla avstånd.

Om du inte kan komma på uttagning

Det går även att maila en egen ansökan till ronja@maggiewidstrandcasting.com om du inte har möjlighet att komma dit, oavsett var i Sverige du bor.

Skriv ditt namn, födelseår, längd, intressen, stad samt föräldrars kontaktuppgifter (mobilnummer och mailadress) i ansökan. I ämnesraden skriver du ditt namn och ålder. Bifoga dessutom en videopresentation där du berättar kort om dig själv. Skicka gärna klippet som nedladdningsbar fil eller med t. ex. Sprend/We Transfer/Dropbox. Glöm inte att fylla i namn och kontaktuppgifter när du bifogar filmerna med ett filöverföringsprogram.

OBS! Det behövs ett godkännande från vårdnadshavare för att få spara uppgifterna (enligt GDPR). Det räcker med att du skriver godkännandet i mailet tillsammans med ansökan. Du kan alltid maila till ronja@maggiewidstrandcasting.com om du vill att vi raderar informationen.

Vad händer sen?

Inom en månad blir du kontaktad OM du är aktuell för en provfilmning. Tyvärr kommer du inte att bli kontaktad om du inte passar den här gången.

Senast uppdaterad