Kontakt

Alfta Camping

Alfta Camping

En härlig campingplats alldeles vid stranden av Voxnan och samtidigt nära till butiker och service i Alfta.

Alfta Camping öppet 1 juni – 31 augusti 2020

Vår natursköna camping ligger vackert belägen vid älven Voxnan. Den ligger centralt i Alfta med gångavstånd till badplats, lekplats, beachvolleyplan, fiskevatten, motionsspår, butiker och serveringar.
Här ligger även Forsparken - en folkpark där det ordnas aktiviteter på sommaren som till exempel hundutställningar, dans, underhållning med mera. Intill Alfta Camping finns två idrottsanläggningar Alfta Ishall och Alfta Tennishall.

Så hanterar vi Covid-19 på Alfta Camping:

Våra gästers trygghet är det allra viktigaste för oss och vi tar den här situationen på mycket stort allvar. Vi följer direktiven från regeringen och Folkhälsomyndigheten och håller oss uppdaterade om det rådande läget och alla utvecklingar.

Camping
Du som kommer till oss med eget boende i form av husvagn, husbil eller tält kontrollerar själv din närmiljö. Campingen har gott om utrymme för att varje ekipage ska känna att de kan hålla tryggt avstånd till omgivningen.

Servicebyggnader
Våra servicebyggnader städas flera gånger dagligen och dessutom desinficerar vi specifika ytor såsom handtag och spolknappar. Alla toaletter är utrustade med tvål och pappershanddukar.

Reception
Receptionen är utrustad med plexiglasskydd för våra gäster och personalens säkerhet.
Vi ber er hålla avstånd till andra gäster samt till personalen.

Diskning
Vi ger våra gäster möjligheten att diska ensam i ett separat diskrum eller utomhus. Vi har inga allmänna diskredskap för att minimera risken för smittspridning. I receptionen finns diskborste, disksvamp och trasor till försäljning för den som önskar.

Matlagning
Vi har inget gemensamt utrymme för matlagning. Det finns möjlighet att låna kokplatta för enklare matlagning.

Personal
Personalen stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta, även vid lindrigare symptom och vi är extra noggranna med vår handhygien.

Alfta Camping erbjuder:

Tältplatser 100 kr/dygn.

24 uppställningsplatser för husvagn och husbil. Pris 250 kr inkl el/dygn.

I våra servicebyggnader finns tillgång till diskrum, dusch, toalett samt latrintömning.

Receptionen är bemannad kl 15.00-18.00. Incheckning andra tider sker efter överenskommelse. Utcheckning senast kl. 11.00. Hos oss kan ni kan betala med Swish och Bankkort.

Kontakt

Alfta Camping
Forsparksvägen 24
822 31 Alfta

Information och bokning:
Omorganisation pågår.

Senast uppdaterad