Kontakt

Stuga på Born - centralt i Alfta

Stuga Born i Alfta

Stuga, 6 bäddar, självhushåll centralt i Alfta intill Voxnan med badplats. Uthyres året om.

Stugan är belägen i ett av Alftas vackraste bostadsområden som heter Born, flera hus i området har sitt ursprung från tidigt 1900-tal.

Stugan är rymlig och är ett bra boende för både par eller större grupper. Här finns 6 bäddar och möjlighet till extra bäddar mot en avgift. Ni kan hyra lakan och handduk och lägga till en slutstädning som extra tjänst eller så städar ni själva innan avfärd.

Stugan ligger ett stenkast från det välskötta och populära badområdet Kvarnsved som har sandstrand och brygga ca 150 m från huset, glasskiosk, lekpark. Badet ligger vid Voxnan och över gångbron så har du Forsparken, med utställningar, sommarcafé, dans och uppträdanden. Intill finns även Alfta ishall och Alfta camping.

Gångavstånd till centrum 10 min ca 800 m, med mataffärer, bankomat, apotek, bank, busshållplats med lokaltrafik X-trafik linje 100. Golfbana 6 km samt flera fiskemöjligheter och gångavstånd till motionsspår.

Parkering för 2 bilar finns på gården.

Stugan är vinterbonad och har vattenburen elvärme samt en vedkamin för eldning för extra mys och värmefaktor. Köket är fullt utrustat med spis, ugn, kyl, frys och mikro, wc, dusch och toalett.
Självhushåll. Husdjur efter överenskommelse. Rökförbud.
Utcheckning: kl.11
Incheckning: kl.14-17
Eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Stuga centralt i Alfta
Bornvägen 25
822 30 Alfta

Information och bokning:
Tfn: 076 942 56 80 Anette

Senast uppdaterad