Micke Gunnarsson
Slutdatumet för det här evenemanget har passerat.

Föreläsning med Micke Gunnarsson: Älskade tonåring!

I september är det dags för Folkhälsoveckan, och vår andra föreläsare under veckan är Micke Gunnarsson som kommer till Celsiusskolans aula 14 september. Micke föreläser på temat "Medvetet Vuxenskap", om konsten att möta våra barn där de är och inte där vi önskade att de vore.

Hur kan vi stärka relationen till oss själva och varandra? Hur kan vi tänka gällande gränser, självkänsla och behov när det kommer till våra barn eller elever? Hur möter vi upp dem i en digital tid? Och viktigaste av allt, vad behöver vi vuxna själva för att kunna vara så medvetna som möjligt i alla dessa möjliga och omöjliga situationer barnen så vackert bjuder oss på.

Micke Gunnarsson är föreläsare, författare och en stor inspiratör. Han brinner för att stärka människors inre ledarskap och våra relationer med barn och unga. Han har en bakgrund som barnskötare, mediepedagog och jobbat som lärare. Han älskar att skapa och ”hitta på saker” där kärlek och ökad medvetenhet finns med. 2018 fick han ta emot priset ”Guldeken” i kategorin ”Mänsklig hållbarhet” och har blivit utsedd till årets föreläsare ”Topp 100” tre år i rad.

Anmälan

Anmäl dig till föreläsningen

Information

Datum: 14 sep
Tid: 18.00 - 19.30
Plats: Celsiusskolans aula
Adress: Sporthallsvägen 7, 828 33 Edsbyn
Pris: 0 kr

Arrangör: Folkhälsan Ovanåkers kommun

Senast uppdaterad