Jord som det kommer upp en glödlampa ur. I glödlampan växer ett träd. Runt lampan syns symboler med hus, el, vatten och vindkraft.
Slutdatumet för det här evenemanget har passerat.

Forskarlunch om energieffektivisering

I samarbete med Högskolan i Gävle in till forskarlunch. Högskolans forskare Niclas Björsell och Patrik Thollander presenterar sina projekt och slutsatser från forskningen som skett i samarbete med SME-företag i regionen.

Tillsammans med Högskolan i Gävle arrangerar vi en forskarlunch som handlar om smart underhåll och energieffektivisering. Ovanåkers kommun och Högskolan i Gävle samarbetar för att öka kontakterna mellan näringsliv och börjar med en lunch med de högaktuella ämnena smart underhåll och energieffektivisering.

Högskolans forskare Niclas Björsell och Patrik Thollander presenterar sina projekt och slutsatser från forskningen som skett i samarbete med SME-företag i regionen.

Därefter bjuder vi på lunch så att vi kan fortsätta samtala om möjligheter med att samarbeta med Högskolan inom forskning och utbildning. Begränsat antal platser.

Anmäl dig så här

Vill du vara med sänder du en e-post till anna.nasman@hig.se senast 12 april. Vänligen observera att antalet platser är begränsat.

Information

Datum: 19 apr
Tid: 11.00 - 13.00
Plats: Gästisbacken i Alfta
Adress: Gästisbacken 5, 822 30, Alfta
Pris: 0 kr

Arrangör: Högskolan i Gävle och Ovanåkers kommun
E-post: anna.nasman@hig.se
Webbplats: hig.se/Ext/Sv/Arkiv/Externa-aktiviteter/2023-04-04-Forskarlunch-i-Alfta.html

Senast uppdaterad