Stina Eriksson, Sara Dahlberg och Helene Svedberg på Permia Inredningar AB

Årets företagare är Permia Inredningar AB

Permia Inredningar AB i Alfta levererar och inreder i fjällvärlden.

På tisdagskvällen utsågs Årets företagare i Ovanåkers kommun och det blev Permia Inredningar AB i Alfta som vann utmärkelsen. Grattis!

- Det är fantastiskt kul att få vinna, jag känner mig stolt och det är en bekräftelse att vi gör rätt saker, säger Stina Eriksson.

Kompanjonen Sara Dahlberg instämmer:

- Vi har en fantastisk personal och vi gör det tillsammans.

Företaget firade utmärkelsen med en lyxig frukost på onsdagsmorgonen och blickar nu framåt mot regionfinalen i Gävle i maj.

Trion Stina Eriksson, Sara Dahlberg och Helene Svedberg övertog företaget Permia Inredningar AB för tre år sedan. Företaget var då sex anställda och har i dag vuxit till 10 anställda och en projektanställd. Omsättningen har också ökat från 14 miljoner till 32 miljoner.

- Vi växer så det knakar och söker nu med ljus och lykta efter större lagerlokaler. Gärna i Alfta, säger Stina Eriksson.

Nomineringen löd: En taggad trio damer som vet var skåpet ska stå.

Idrottsparken och Woxnadalens bilservice var övriga nominerade. Hederspris till Christer Johansson och Småstadsliv. UF-företaget Hälsingland Runt fick ett omnämnade.

På sidan 4 i Fördel Edsbyn & Alfta nr 1 2018 kan du läsa om Alftaföretaget.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Permia Inredning AB blev Årets Företagare i Ovanåkers kommun.

Senast uppdaterad 2019-04-10 15.36