Bli en bättre ledare – workshops i Alfta

I september erbjuder Almi tillsammans med Ovanåkers kommun, i samarbete med ledarutvecklare Anders Landgren tre workshop-tillfällen för dig som är ledare i något ägarlett företag.

Vilka verktyg kan du använda för att få full utväxling av ditt ledarskap i ett företag som utvecklas och växer? Under ledning av Anders Landgren, erfaren ledarutvecklare, bygger du en verktygslåda som underlättar ditt arbete och ger dig nya insikter.

Förra året deltog ett 80-tal företag i Almis ledarskapsworkshop och återkopplingen var överväldigande positiv. Ta chansen att delta du med!

Workshop-serien består av tre halvdagar och den riktar sig till ledare i ägarledda företag. Fokus ligger på ledarskapet för tillväxt och i förändring där du får konkreta verktyg att använda när du leder ditt företag framåt. Du får också nya insikter i hur du kan leda medarbetare och fördjupad kompetens i vad det innebär att leda i tillväxt.

Tillsammans med seminarieledaren och ett nätverk på ca.15 deltagande företagsledare i liknande situation kommer du att gå igenom förändringsprocessernas olika faser, kommunikation, medarbetarskap och vad som motiverar människor.

Tillfällen: 16, 23 och 30 september 2019

Plats: Alfta Gästgiveri i Alfta

Tid: kl. 13.00-16.00

Övrigt: Vi bjuder på fika, meddela eventuella allergier vid anmälan

Pris: 1000 kr per deltagare

Anmälan: Anmäl intresse till Lena Ilic Mattsson, e-post lena.ilic-mattsson@almi.se

Workshopsen är ett samarbete mellan Europeiska Unionen, Region Dalarna, Ovanåkers kommun, Region Gävleborg och Almi.

Har du frågor?

Kontakta Ovanåkers kommuns näringslivslots Lina Kronberg, e-post lina.kronberg@ovanaker.se.

Senast uppdaterad 2019-06-26 08.46