Ett paket i brevlådan från Ovanåkers kommun

Under den här veckan kommer alla invånare i Ovanåkers kommun samt ca 2 700 prenumeranter/utflyttare runt om i Sverige och även några utomlands få ett paket i brevlådan med kommunen som avsändare.

De senaste åren har vi plastat in och skickat ut Fördel Edsbyn & Alfta, turistbroschyren och Loppiskartan tillsammans. Det har varit mycket uppskattat av er så vi fortsätter med det även i år.

Ulrica Leandersson, informationschef:

- Vår medborgartidning är uppskattad både av invånare och av utflyttare. Vi har skickat ut medborgartidningen, turistbroschyren och Loppiskartan till alla invånare och utflyttare i ett par år nu. Eftersom det är så många som uppskattar det så gör vi samma sak även i år. Invånarna är våra bästa ambassadörer. I år gör vi även en satsning mot företagarna i kommunen och bifogar ett blad där några av de företag som behöver rekrytera personal visar upp sig.

Turismansvarig Gudrun Axman-Jumisko:

- Tanken med utskicket är att informera, inspirera och ge tips inför sommaren. Vi vill visa upp att det finns så mycket att se och göra i kommunen. Loppiskartan produceras för sjätte året och är mycket uppskattad, att göra ett fynd på en loppis lockar många och i vår kommun finns ett stort utbud av olika loppisar.

Hittaut Ovanåker

I år har vi dessutom glädjen att ha Hittaut-kartan med i vårt paket. Kartan är en del i ett friskvårdsprojekt som vi till sammans med orienteringsklubbarna Alfta-Ösa OK och Edsbyns OK står bakom.

Ytterligare upplysningar

Ulrica Leandersson
Informationschef
Tfn 0271-571 20
ulrica.leandersson@ovanaker.se

Gudrun Axman-Jumisko
Turismansvarig
Tfn 0271-571 04
gudrun.aj.axman@ovanaker.se

Andreas Davidsson
Projektledare Hittaut Ovanåker
Tfn 070-425 47 94
ovanaker@hittaut.nu

Tyck till om sidan