Föreläsning med Kristin Kaspersen

23 november kommer Kristin Kaspersen föreläsa för anställda på Ovanåkers kommun om kost och hälsa. Det finns platser kvar som vi säljer till allmänheten.

Kristin Kaspersen kommer till oss och föreläser om kost och hälsa. Föreläsningens namn är "GOOD FOR YOU" och innefattar allt från tankar till kost och träning.

Kristin kommer att berätta hur hon genom livet lärt sig välja rätt tankar, hur hon hanterat utmaningar och hur hon hittat den träning, kost och levnadssätt som hon mår bäst av. Hon delar med sig av de verktyg hon använder sig av dagligen för att nå sina mål, påminna sig om återhämtning och hur hon lärt sig att använda sin energi på rätt sätt.

"Vi ska inte jämföra oss med andra. Därför är det viktigt är utgå från våra egna behov. När jag föreläser vill jag inspirera genom min resa och de erfarenheter oavsett om det handlar om att nå sina mål, att hitta rätt träning för dig, ta sin tid för återhämtning eller att just komma ihåg att välja rätt tanke. Vara ärlig mot sig själv.”

Plats: Celsiusskolans aula, Edsbyn

Tid: Torsdagen den 23 november kl. 18.00-ca 19.30. Föreläsningen börjar kl. 18 men kom minst 20 minuter innan för att betala.

Pris: 200 kr för de som inte är anställda av Ovanåkers kommun. Betalning sker på plats, endast jämna pengar!

När du kommer till aulan blir du avprickad på anmälningslistan och betalar direkt till Ovanåkers kommuns representant. Kom i tid då betalningen och avprickningen kan ta lite tid.

Bokningsregler

Bokningen är bindande och hela summan måste betalas om du inte avbokar din plats minst 3 dagar innan.

Anmälan

Anmälan sker via nedanstående formulär (anställda anmäler sig på kommunens intranät). Sista anmälningsdag är 22 november kl. 12.

Frågor

För frågor om evenemanget, kontakta Ulrica Leandersson, ulrica.leandersson@ovanaker.se

Läs mer om Kristin Kaspersen härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 22 november klockan 12.00.

Senast uppdaterad 2017-11-15 16.14

Tyck till om sidan