Illustration av diverse butiker, industrier, firmabilar och människor

Företagsklimat i fokus på frukostmötet i oktober

Toppbetyg för Ovanåker i företagsklimat, men vad betyder det? Välkommen att höra mer på företagarfrukosten 26 oktober då regionchef Lotta Petterson från Svenskt Näringsliv gästar oss.

På oktober månads frukostmöte för företagare är temat Företagsklimat och inbjuden gäst är Svenskt Näringslivs regionchef Lotta Petterson.

Företagarna ger återigen kommunen högt betyg i företagsklimat. Ovanåker får 3.8 i betyg vilket är det högsta betyget någonsin som kommunen fått i företagsklimat. Detta gör att Ovanåkers kommun är bäst i Hälsingland och på plats två i länet.

Varje år skickar Svenskt Näringsliv ut en enkät till företagare för att ge sin bild på hur de tycker att företagsklimatet är i den egna kommunen. I årets attitydundersökning har 107 företagare i Ovanåker svarat och det ger en svarsfrekvens på 55 procent.

Ovanåkers kommun placerar sig på en andra plats i länet efter Ockelbo. Det är Ockelbo, Ovanåker och Hofors som fortsatt slåss om pallplaceringarna i Gävleborg. Trots att vi i år tappat vår förstaplats i länet till Ockelbo klättrar vi fyra placeringar till plats 108 i landet.

Mer information och anmälan

När: Onsdag 26 oktober kl 07.30-09.00

Var: Gästisbacken, Alfta.

Anmälan: till lina.kronberg@ovanaker.se

Läs mer om frukostmöten för företagare

Lotta Petterson, regionchef Svenskt Näringsliv. Företagsklimat

Lotta Petterson från Svenskt Näringsliv gästar frukostmötet i oktober och pratar företagsklimat. Foto: Per-Erik Jäderberg

Senast uppdaterad