Michael Lindberg AB blev Årets företagare i Gävleborg

Lindberg blev Årets företagare i Gävleborg!

Grattis till Årets företagare i Gävleborg, Michael Lindberg AB! Företaget grundades redan 1994 då Michael tillverkade varma sköna tossor och vantar i älgskinn för att värma sin sons frusna fötter och händer. I dag är Edsbynföretaget ett välkänt märke i Sverige som lägger stort fokus på att kvalitét och att värna om miljön.

Årets Företagare delas ut årligen av Företagarna. Det är en av Sveriges mest prestigefyllda utmärkelser för företagare och finns på lokal, regional och nationell nivå.

Vinnarmotivering Årets Företagare:

Redan från de första stegen, som togs i garaget, fanns samhällsansvar och miljötänk med i mönstret. Idéen kom från behoven i den egna familjen, men var onekligen skalbar. Från liten växte sedan Årets företagare sig stor, precis som kunderna. Kvalitet och stabilitet och utan dåligt väder kommer hyllningarna från hela landet, där alla storlekar numera kan hitta sin grej. Med stor charm fångar företaget upp det lokala i sin kommunikation, utan joll. Det är precis i grundarens anda. Men nu’läll, från byn till Stockholm.

Senast uppdaterad