Nu är företagsbesöken igång

Hur går det för företagarna? Hur ser ordertillgången ut och finns det några utmaningar? När Håkan Englund (S) tillträdde som kommunalråd vid årsskiftet valde han att prioritera att göra lokala företagsbesök.

Nu vid årets andra månad har hittills tio företag i Alfta och Edsbyn fått påhälsning av Håkan Englund (S) och näringslivspolitiskt ansvarige Mikael Jonsson (M) samt näringslivslots Lina Kronberg.

- Vi har en stark företagaranda och ett starkt näringsliv i Ovanåker. Det är viktigt för mig som förtroendevald att ha en bra dialog med företagarna, säger Håkan Englund.

Vid besöken har samtalen berört ämnen som till exempel: hur går det för företaget? finns personal med rätt kompetens att anställa? och hur fungerar kontakten med kommunen?

- Det har varit väldigt bra besök och vi är glada över all feedback. Vi vill skapa goda relationer men också vårda dem. Det är viktigt att näringslivet i Ovanåker fortsätter att fungera bra, säger Mikael Jonsson.

Hittills är omkring femton olika företag inbokade och önskar du som företagare i Ovanåker ett besök, kontakta Lina Kronberg 0271-570 33 eller lina.kronberg@ovanaker.se

Projektledare Lena Hisved och vd Mattias Andersson visar upp en robot i miniatyr.

Mtek Consulting AB i Alfta ser ljust på framtiden. Projektledare Lena Hisved och vd Mattias Andersson visar upp en robot i miniatyr.

Senast uppdaterad 2019-02-18 08.38