Arenakarta

Karta över arenaområdet i Gammelhomna

Rekryteringsmässa

6-8 juni kommer Ovanåkers kommun delta vid en rekryteringsmässa som anordnas av Alfta ÖSA OK i anslutning till orienteringstävlingar.

Det kommer mycket besökare till kommunen under orienteringstävlingarna 6-9 juni i Gammelhomna, en mil sydväst om Edsbyn. Ovanåkers kommun kommer finnas på plats för att marknadsföra kommunala yrken men även vår kommun som bostadsort.

Mässans öppettider: 6-8 juni: dagligen kl.10.00 – 16.00.

Olika representanter från våra verksamheter bemannar montern. Det kommer visas film, barnen kan göra ett eget bihotell, broschyrer, tid att snacka med oss osv.

Förutom Ovanåkers kommun kommer fastighetsbolaget Aefab att delta på mässan samt några lokala företagare.

Välkommen att besöka oss om du har vägarna förbi!

Kort fakta om Ösaträffen

Under Ösaträffen avgörs fem tävlingar på fyra dagar. Dessutom avgörs Ultralång-SM och Veteran-SM i samband med Ösaträffen. Några av tävlingarna går i områden som aldrig tidigare använts för orientering. Huvudarena och camping är vid Gammelhomna en mil sydväst om Edsbyn.

Förutom sedvanlig Ösaträff med camping, fisketävling, all-inclusive, grillbuffe, underhållning, kolbullar och fantastisk orientering för alla åldrar så blir det i år även SM-status på flera av tävlingarna!

Första dagen avgörs ultralång-SM för seniorer och juniorer. Dessutom blir det Veteran-SM i dagarna tre med sprint, lång och medel.

Läs mer om orienteringstävlingarna härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ ÖSA Träffen på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hitta till Gammelhomnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad 2019-05-28 15.58