Barn på SUPbräda i vatten

Vad ska vi göra på sommarlovet?

Ett långt och härligt sommarlov börjar nu med sol, bad och roliga aktiviteter. Vi har tillsammans med olika föreningar, projektet Friluftslivets år och biblioteken tagit fram olika gratis aktiviteter för barn och unga i vår kommun. Här kan du se schemat!

Sommaraktiviteter

14 juni - 20 august erbjuder vi olika aktiviteter som t. ex att prova på att spela frisbee, fixa en kubbturnering tillsammans med kompisar eller låna en bok av sommarbibblan.

Om du vill veta mer om de olika aktiviteterna och vad som kommer ske under sommaren så finns schemat och mer information om sommarens aktiviteter här.

Friluftslivets år - prova - på - vecka!

Erbjuds i Edsbyn vecka 25 och i Alfta vecka 26. En vecka fylld av roliga aktiviteter (dagtid). Det blir bad, fiske, vandring, orientering, fotboll, frisbeegolf, utomhusmatlagning, femkamp, orientering och massa annat skoj. Den är helt gratis att vara med på och ni kommer få testa en rad olika aktiviteter. Vi kommer dela in i mindre grupper utifrån gällande covid-restriktioner och dagsaktuellt program kommer spikas dagarna innan.

Under dessa dagar kommer vi ha program mellan kl 10:00-15:00. Vi kommer bjuda på enklare lunch 1-2 dagar och övriga dagar tar man med egen matsäck! Här kan du läsa mer om friluftslivets år- prova-på-vecka.

Ha nu en skön sommar och ett skönt sommarlov!

Senast uppdaterad