Hälsingegård Ol-Anders

Vårens sista företagarfrukost

Välkommen till vårens sista företagarfrukost som blir på Hälsingegård Ol-Anders i Alfta. Denna gång blir det två programpunkter - Sommaren i Ovanåker och Företagsklimat.

Vi inleder med Sommaren i Ovanåker där kulturchef Carina Ulfsdotter berättar om Världsarvsgården Ol-Anders som fortsätter att locka besökare till bygden. Hanna Alfredsson berättar vad det innebär om vi blir biosfärområde och Hälsingeskogen-projektet får ge en uppdatering hur de jobbar. Klockan 8.30 lämnar vi ordet till regionchef Lotta Pettersson från Svenskt Näringsliv som berättar om enkätsvaren kring företagsklimatet.

Välkommen på företagsfrukost till Hälsingegård Ol-Andersgården i Alfta onsdag 29 maj kl 7.30-9.00 Ovanåkers kommun och Svenskt Näringsliv bjuder på smörgåstårta, så anmäl dig senast 26 maj till lina.kronberg@ovanaker.se

Har du något evenemang i sommar som kan vara intressant för oss att veta, så finns det möjlighet att nämna det på företagarfrukosten. Det kommer också att finnas nya turistbroschyrer tillgängliga.

Väl mött!

Lina Kronberg
Näringslivslots
Utvecklingsavdelningen
Ovanåkers kommun
Tel: 0271-570 33
lina.kronberg@ovanaker.se
www.ovanaker.selänk till annan webbplats

Senast uppdaterad 2019-05-13 08.52