Dator med Ovanåkers kommun webbplats

Vår nya webbplats

Känner du inte riktigt igen dig? Det beror på att vi nyss har lanserat vår nya webbplats.

Webbplatsen har fått en helt ny design som anpassas efter storleken på din enhet. Det gör att webbplatsen ser bra ut och är lätt att använda oavsett om du använder mobilen, surfplattan eller datorn.

Jonas Löf som har tagit fram den nya webbplatsen säger:

–Äntligen kan vi släppa in besökarna till vår nya webbplats! Vi har arbetat med den här stora uppdateringen ett tag nu och det känns kul att vi äntligen får lansera den. Vårt mål med arbetet har varit att besökarna ska få en bra användarupplevelse oavsett om de går in på vår webbplats från mobilen eller datorn. Vi har även jobbat mycket med att göra det lättare för besökarna att hitta den information de söker.

Bara för att vi nu har lanserat den betyder det inte att arbetet är klart. Nu kommer vi att analysera hur besökarna använder webbplatsen för att se om vi behöver göra några justeringar för att förbättra användarvänligheten ännu mer.

Synpunkter

Vi tar tacksamt emot synpunkter och kommentarer. Klicka på knappen "Tyck till om sidan" längst ner i vänstra hörnet och fyll i formuläret så skickas de till vår webbadministratör.

Senast uppdaterad 2017-11-01 01.03

Tyck till om sidan