En yngre hand som håller i en äldre hand

Vi söker fler timvikarier inom vård och omsorg

Vill du ha ett meningsfullt arbete och en möjlighet att göra skillnad i vardagen för andra människor? Hos oss finns omväxlande, roliga, spännande och utvecklande jobb med goda framtidsutsikter. 

Vi söker fler timvikarier till kommunens vård och omsorg. När du jobbar extra hos oss får du ett stimulerande jobb med massor av mänsklig kontakt, som ger dig erfarenheter för livet med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter.

Som timvikarie ersätter du ordinarie personal när de har frånvaro av olika skäl. Du bör därför trivas med ett flexibelt arbetssätt, då du ibland med kort varsel blir bokad på verksamheter för att arbeta där under en eller flera tillfällen. Att arbeta som timavlönad vikarie hos oss ger dig möjlighet att få erfarenhet från olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Du påverkar själv i hög grad ditt schema och har alltså stor frihet när det gäller din tid. Du kan jobba på dagtid, kvällar, helger och på vissa enheter även nätter.

  • Att arbeta som timvikarier innebär att du erbjuds kortare vikariat på olika enheter, oftast med kort varsel.
  • Arbetet kräver stor flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla.
  • Du ska ha ett intresse att arbeta med människor och trivas med oregelbundna tider.

För att jobba som timvikarie hos oss behöver du vara minst 18 år, behärska svenska i tal och skrift vilket innebär att du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med den du hjälper samt övrig personal. Du ska kunna dokumentera skriftligt och förstå det som verksamheten kräver i våra datasystem.

Det är meriterande med omvårdnadsutbildning samt arbetslivserfarenhet inom området.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Körkort är önskvärt och i vissa fall ett krav.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bli en av våra medarebetare kan du göra en intressenmälan via formuläret som du finner på länken här nedanför:

Intresseanmälan för vikariat inom vård och omsorg. Länk till annan webbplats.

När du skickar in din intresseanmälan via ovanstående länk får bemanningsenheten en samlad bild över kompetensen direkt i samband med din ansökan. Du kommer få ett autosvar där det framgår att du blir kontaktad vid behov.

Bemanningsenheten tar kontakt med de personer som de ser har den kompetens som motsvarar de arbetsuppgifter som vi behöver hjälp med just då.

Vi har beredskap för att den här krisen ska pågå under en längre tid och då är listan med intresserade vikarier viktig för att kunna ta in kompetent personal när det behövs. Listan med personer som kan arbeta hos oss är en beredskap inför en längre pandemi. Vi har ingen löpande återkoppling till dem som står på listan.

Tack för att du söker!

Senast uppdaterad