Tobias Karlsson.

Tobias Karlsson.

Anmälan till föreläsning Livet - Inte alltid en dans på rosor

Välkommen till en inspirerande kostnadsfri föreläsning med dansaren och koreografen Tobias Karlsson där han föreläser om sitt liv och delar med sig av sina erfarenheter om hur det är att känna utanförskap i skolan, ljuga för sig själv och inte passa in och om allas lika värde. Anmäl dig här på webben.

Tobias berättar om sin svåra tid med mobbing och homosexualitet och hur han äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar och fortsätta våga drömma.

Föreläsningen är kostnadsfri.

Anmälan till föreläsningen, kvällstid

Tid och plats: Onsdag 9 september kl. 18.30-20.00, Voxnadalens gymnasium

Begränsat antal platser. Om inga platser är lediga, kontakta Ulla-Marie Nilsson, e-post ulla-marie.nilsson@ovanaker.se för att ställa dig i kö.

Det finns inga lediga platser kvar.

Anmälan till föreläsningen, dagtid

Tid och plats: Onsdag 9 september kl. 14.30-16.00, Pingstkyrkan Edsbyn

Begränsat antal platser. Om inga platser är lediga, kontakta Ulla-Marie Nilsson, e-post ulla-marie.nilsson@ovanaker.se för att ställa dig i kö.

Det finns inga lediga platser kvar.

Behandlinga av personuppgifter

Ovanåkers kommun behandlar dina personuppgifter för kunna planera föreläsningen. De uppgifter om dig som vi behandlar är namn och e-post.

Personuppgifterna kommer/kommer inte att föras över till tredje land.

Dina personuppgifter sparas som längst två dagar efter föreläsningen. Svenskt regelverk kring allmänna handlingar gäller, så dina uppgifter kan komma bevaras för all framtid enligt Tryckfrihetsförordningen, Offentlighets- och sekretesslagen och Arkivlagen.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx). Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfsh.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Om du har lämnat samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter har du när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Kontakta i så fall den verksamhet som du gett ditt samtycke till.

Senast uppdaterad