Jonathan Hedström

Jonathan Hedströms föreläsning
”Vägen tillbaka till ett hälsosamt liv”

På kvällen den 16 september har du chans att se Jonathan Hedströms föreläsning om karriären, ätstörningar, prestationsångesten, machokulturen, ledarskap och vägen tillbaka till ett hälsosamt liv.

”Fan va tjock du är Jonte” sade en lagledare, då började den osunda relationen till mat och träning att eskalera för Jonathan. Nu vill han hjälpa andra att prata om ätstörda beteenden, psykisk ohälsa och hur man blir frisk från dem.

"Det blev elva säsonger i högsta hockeyserien i Sverige, spel i både NHL och KHL, drygt 80 landskamper och 3 VM men under alla dessa 20 år led jag i det tysta av ätstörningar och psykisk ohälsa. När det var som värst hade jag tappat kontrollen över mig själv fullständigt. Som t ex den gången när jag gick hem från en träning med KHL-laget och plötsligt svimmade pga undernäring.

För 5 år sedan påbörjade jag min behandling på ätstörningskliniken och där startade även resan i den personliga utvecklingen som har lett mig till att jag idag mår bra och jobbar med att hjälpa andra människor. "

Föreläsningen med Jonathan är kostnadsfri.

Datum: 16 september

Tid: 19.00-20.00

Plats: Pingskyrkan, Edsbyn

Antal platser: 100


OBS! Inga bekräftelsemejl kan skickas pga. problem med anmälningsformuläret. Bekräftelsen kommer upp på sidan efter du tryckt på "skicka" om anmälan har gått igenom.


Anmälningsformulär

Det finns 30 lediga platser kvar.
Ange dina uppgifter
Ange dina uppgifter
Behandlinga av personuppgifter

Ovanåkers kommun behandlar dina personuppgifter för kunna planera föreläsningen. De uppgifter om dig som vi behandlar är namn och e-post och personnummer. Ovanåkers kommun behöver ditt personnummer vid anmälan till föreläsningen för att kunna visa deltagande i ansöka om bidrag från SISU Idrottsbildarna.

Personuppgifterna kommer/kommer inte att föras över till tredje land.

Dina personuppgifter sparas som längst två dagar efter föreläsningen. Svenskt regelverk kring allmänna handlingar gäller, så dina uppgifter kan komma bevaras för all framtid enligt Tryckfrihetsförordningen, Offentlighets- och sekretesslagen och Arkivlagen.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx). Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfsh.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Om du har lämnat samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter har du när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Kontakta i så fall den verksamhet som du gett ditt samtycke till.

Senast uppdaterad