Kontakt

Digital invigning - Friluftslivets år 2021

Invigning av Friluftslivets år och projektet Upptäck Ovanåker!

Visste du att 2021 räknas som Friluftslivets år? Tänk dig ett helt år av härliga upplevelser utomhus i det fria!

Vad skulle du vilja göra? Och vem tar du med dig? Ovanåkers kommun kommer under året att jobba med projektet Upptäck Ovanåker där syftet är att fler personer ska få möjlighet att testa enkla fromer av frilufsliv i sin absoluta närhet. Vi hoppas kunna inspirera till fler friluftsaktiviteter och att många får möjlighet att upptäcka nya platser. Ni kommer dessutom att få lära er mer om föreningslivet i kommunen, och om Allemansrätten som ger oss den unika möjligheten att vistas fritt i skog och mark.

Eftersom vi inte får träffas i större sociala sammanhang just nu så sker istället invigningen digitalt här i våra kanaler.

För att delta i invigningen är det enda du behöver göra att posta en bild och tagga med:

#friluftslivetsår #luftenärfri #folkhälsaovanåker #tyckeromovanåker

Det kan vara en bild på ditt bästa friluftsminne, en favoritplats i naturen, något du tycker om att göra utomhus eller en fysisk aktivitet du tycker fler borde prova på. Och du kanske kan bjuda med någon #friluftskompis som du vill dela denna friluftsaktivitet med?

På webbplatsen luftenarfri.nulänk till annan webbplats hittar du massor av aktiviteter på olika platser runt om i Sverige.

 

Luften är fri logotyp

Kontakt

Projektutvecklare

Andreas Davidsson
Tfn 070-425 47 94
E-post info@andreasdavidsson.se

Senast uppdaterad