Kontakt

Bli inspiratör under Friluftslivets år!

Så här gör du:

1.

Fyll i vårt ansökningsformulär och berätta om vem du är och vad friluftsliv är för dig?

Är du bland de 10 första att ansöka, samt blir utvald till inspiratör kommer du belönas med ett litet inspiratörs-kit 

2.

Börja att dela med dig av dina erfarenheter via sociala medier. Lägg upp en bild, en film etc och tagga med:

#friluftslivetsår #luftenärfri #folkhälsaovanåker #tyckeromovanåker

Det kan vara både aktiviteter du gör just nu och tror fler kan vara intresserade av att prova på – eller gamla bilder/minnen som du längtar till. Det behöver inte vara något avancerat! Tänk på att friluftsliv betyder olika saker för olika människor och det är just mångfalden vi vill visa!

Vad är friluftsliv för dig? Och vilket är ditt bästa ”smultronställe” i Ovanåkers kommun? Det vill vi gärna se under året!

Publicerar du bilder – var noga med att de är OK att synas på internet. Vi kan komma att dela era bilder vidare i vissa sammanhang.

Ansök om att bli frilufts-inspiratörVill du inkludera ett foto med din ansökan så kan det skickas direkt till : info@andreasdavidsson.se. Skriv då ditt namn i ämnesraden.

Behandling av personuppgifter

Ovanåkers kommun behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Detta för att kunna hantera din anmälan att bli frilufts-inspiratör 2021. Vi använder de uppgifter som du angivit vid registreringen (d.v.s. namn, telefonnummer, e-postadress osv.). Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är alltså att behandlingen är nödvändig för att du ska kunna göra ovanstående anmälan till att bli frilufts-inspiratör. Dina uppgifter kommer att sparas tills projektet Friluftslivets år 2021 är avslutat.

De personuppgifter du skickar till oss hanteras enligt offentlighets- och sekretesslagens krav.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx).

Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt och har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfhalsingland.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på www.ovanaker.se/personuppgifterlänk till annan webbplats

Kontakt

Projektutvecklare

Andreas Davidsson
Tfn 070-425 47 94
E-post info@andreasdavidsson.se

Senast uppdaterad