Kontakt
En människa vandrar i skogen och inspireras!

Jenny Nordlund

Inspiratörer - Friluftslivets år 2021

Jenny Nordlund är Edsbytjejen som älskar att åka skoter för att ta sig till och upptäcka nya platser. För henne innebär frilufsliv återhämtning och att umgås med familjen.

Vad är friluftsliv för dig?

- Friluftsliv för mig är en chans att få umgås med nära och kära men även tid för återhämtning och tid att rensa huvudet.

Vilket är ditt bästa smultronställe i Ovanåkers kommun?

- Det finns så många platser så det är svårt att välja, men inget slår känslan av att åka skoter över en sjö, solen strålar och bara stanna upp och ta in naturen.

Vilka är dina favorit friluftsaktiviteter?

- Skoteråkning. Det ger mig möjlighet att ta mig till platser dit det annars kanske inte blir att man åker till. Jag har även börjat lära mig åka skidor (slalom). Ska bli spännande eftersom jag aldrig tidigare åkt de förr.

Vad tror du krävs för att fler barn och unga ska komma i kontakt med olika friluftsaktiviteter?

- Jag tror att vi alla måste hjälpas åt för att ge möjlighet till alla barn att få komma ut och prova nya saker. Vi tar för givet att alla familjer har råd att göra olika fritidsaktiviteter, men där måste vi tillsammans hjälpa alla att få en möjlighet att prova på saker. Dock ska vi inte glömma bort att naturen är gratis att besöka och uppleva, vi måste bara våga upptäcka och utforska.

Namn på instagram: @missjennajo

 

"Precis vad projektet Upptäck Ovanåker bygger på! att upptäcka frilufsliv i sin absoluta närhet. Att naturen är gratis att besöka och uppleva."

#friluftslivetsår #luftenärfri #folkhälsaovanåker #tyckeromovanåker


Vill du också bli en frilufts-inspiratör? Hör av dig med ansökan nedan anmälningsformulär.

Vår förhoppning är att rekrytera friluftsmänniskor runt om i Ovanåkers kommun som kan hjälpa till att lägga ut bilder, idéer och aktiviteter i sina sociala medier – med syftet att inspirera fler att komma ut i naturen och prova olika former av aktiviteter. Vi ser gärna en spridning i åldrar, intressen och bostadsort.

Låter det intressant? Då tycker vi att du ska ansöka om att bli frilufts-inspiratör.

Vidare till anmälningsformuläret

Luften är fri logotyp

På webbplatsen luftenarfri.nulänk till annan webbplats hittar du massor av aktiviteter på olika platser runt om i Sverige.

Kontakt

Projektutvecklare

Andreas Davidsson
Tfn 070-425 47 94
E-post info@andreasdavidsson.se

Senast uppdaterad