Kontakt
En människa vandrar i skogen och inspireras!

Familj åker längdskidor i skogen  /Foto Christian Olars

Värdfamiljer - Friluftslivets år 2021

Delad glädje är dubbel glädje!

Har du någon gång upplevt den där häftiga känslan som kan infinna sig när man upptäcker en ny plats, testar en ny aktivitet eller kanske bara njuter i ett vykortvackert landskap? En pirrande och sprittande känsla i hela kroppen som är svår att hålla för sig själv. Du har upptäckt något som du bara måste få berätta om och som du gärna vill uppleva tillsammans med fler.

Inom ramen för Friluftslivets år och vårt projekt Upptäck Ovanåker söker vi både värdfamiljer och friluftskompisar som vill dela med sig av sina erfarenheter och upplevelser till fler. Detta tänker vi är familjer eller personer som idag är aktiva utomhus och där friluftslivet är en naturlig del av livet (i olika former).

Förutom att ni får visa upp det ni tycker om – så ger det ju en ypperlig chans att skapa nya kontakter och bekantskaper.

Bli värdfamilj idag!

Är ni en aktiv familj som gillar att göra friluftsaktiviteter utomhus? Skulle ni kunna tänka er att bjuda med en annan familj på någon/några aktiviteter under året - som vill lära sig mer om friluftsliv? Då ska ni absolut bli Värdfamilj för vårt projekt Upptäck Ovanåker under Friluftslivets år 2021.

Vill din familj lära sig mer om friluftsliv? Få chans att träffa en värdfamilj!

Vi söker såklart även familjer som idag inte är så aktiva inom friluftsliv – men som har viljan att prova på, samt lära sig om naturen och olika aktiviteter. Kanske vet ni inte hur och vad man får göra, vilken utrustning som behövs och vart man börjar? Kanske behöver ni få tips, idéer och sällskap för att ta er ut och prova på olika former av friluftsliv. Tveka inte att höra av er – ni är viktigast av alla i detta projekt och målet är att fler ska få prova på friluftsliv.

Kanske kan det ge nya friluftskompisar och bekantskaper som varar längre än under Friluftslivets år?

Vidare till anmälningsformuläret

Luften är fri logotyp

På webbplatsen luftenarfri.nulänk till annan webbplats hittar du massor av aktiviteter på olika platser runt om i Sverige.

Kontakt

Projektutvecklare

Andreas Davidsson
Tfn 070-425 47 94
E-post info@andreasdavidsson.se

Senast uppdaterad