Kontakt

Fördel Edsbyn & Alfta

Fördel Edsbyn & Alfta är en medborgartidning som ges ut två gånger per år till alla hushåll i Ovanåkers kommun. Tidningen skickas även till cirka 2 700 utflyttade personer.

Fördel Edsbyn & Alfta nummer 1 2018 omslag

Fördel Edsbyn & Alfta nr. 1 2018PDF

Innehåll

  • Permia inreder fjällvärlden
  • Avancerat robotcenter i Alfta
  • Hittaut även i sommar
  • Hälsingegård Ol-Anders inspirerar stora och små
  • Ny förskola kombinerat med lägenheter
  • Unga som engagerar sig
  • Andreas och Sofia driver IP i Edsbyn
  • Mitt smultronställe

Tidningen började i sin dåvarande form att produceras med ett nummer under 1999. Sen har antalet utgivningar varierat mellan 2-4 per år. I år delas 2 nummer av tidningen ut.

Prenumerera på papperstidningen

Tidningen skickas automatiskt till alla hushåll i Ovanåkers kommun. Om du inte bor i kommunen men vill ha tidningen kan du anmäla dig som prenumerant. Tidningen är gratis!

Anmäl dig som prenumerant av papperstidningen
E-postprenumeration

Fyll i din e-postadress för att få ett mail när vi har publicerat ett nytt nummer här på vår webbplats. Om du vill avsluta din prenumeration kryssar du i Avsluta prenumeration och fyller i din e-postadress eller kontaktar Ulrica Leandersson, se kontaktuppgifter längst ner.

Information om behandling av personuppgifter

Genom att du registrerar dig för att prenumerera på vår medborgartidning godkänner du hur Ovanåkers kommun behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig när ett nytt nummer av Fördel Edsbyn & Alfta har publicerats. Du kan alltid kontakta oss för att få dina uppgifter raderade eller ändrade.

De uppgifter om dig som vi behandlar är din e-postadress för digital prenumeration och namn och adress för papperstidningen .

De personuppgifter du skickar till oss hanteras enligt offentlighets- och sekretesslagens krav, vilket innebär att informationen kan lämnas ut vid begäran, även till tredje land.

Dina personuppgifter sparas så länge vi producerar medborgartidningen.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx). Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfsh.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på www.ovanaker.se/personuppgifter

Kontakt

Informationschef

Ulrica Leandersson
Tfn 0271-571 20
Mobil 070-267 96 99

Prenumeration

Monica Jonsson
Tfn 0271-570 00

Senast uppdaterad 2018-09-19 13.15

Tyck till om sidan