Kontakt

Prenumerera

Prenumerera på information som publiceras på vår webbplats. Du kan antingen prenumerera med e-post eller via RSS. Här kan du registrera och redigera dina prenumerationer.

E-post

När du prenumerera med e-post får du ett e-postmeddelande varje gång en ny artikel publiceras. I listan nedan väljer du vilka artiklar du vill prenumerera på och anger din e-postadress.

Om du inte längre vill ha utskicken skriver du in din e-post igen så plockas du bort från listan.

Information om behandling av personuppgifter vid e-postprenumeration

Genom att du registrerar dig för e-postprenumerationer av vår medborgartidning och/eller pressmeddelanden godkänner du hur Ovanåkers kommun behandlar dina personuppgifter i syfte att kontakta dig när ett nytt pressmeddelande eller nummer av Fördel Edsbyn och Alfta har publicerats.

De uppgifter om dig som vi behandlar är din e-postadress.

De personuppgifter du skickar till oss hanteras enligt offentlighets- och sekretesslagens krav, vilket innebär att informationen kan lämnas ut vid begäran, även till tredje land (stat som inte ingår i Europeiska unionen)

Dina personuppgifter som gäller för prenumeration av pressmeddelanden sparas tills vidare.

Dina personuppgifter som gäller för prenumaration av medborgartidningen sparas så länge den produceras.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx). Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfhalsingland.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter på www.ovanaker.se/personuppgifter

RSS

RSS är en teknik som möjliggör för dig att prenumerera på webbflöden, exempelvis nyheter och pressmeddelanden. Du kan prenumerera via din webbläsare eller särskilda program till din dator eller mobila enhet. Mer om RSS på Wikipedialänk till annan webbplats.

Våra flöden som du kan prenumerera på med RSS

Kontakt

Informationschef

Ulrica Leandersson
Tfn 0271-571 20
E-post ulrica.leandersson@ovanaker.se

Kommunikatörer

Jonas Löf
Tfn 0271-570 81
E-post jonas.lof@ovanaker.se

Niklas Stagvall
Tfn 0271-570 94
E-post niklas.stagvall@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-04-24 10.56

Tyck till om sidan