Pressarkiv

Här finns ett arkiv med alla våra pressmeddelanden sorterade efter år och månader.

 • Marita Lindsmyr blir ny kommunchef

  Det blir Marita Lindsmyr, nuvarande socialchef, som från och med 23 maj tar över rollen som ny kommunchef på Ovanåkers kommun.
  Publicerad:
 • Landshövdingen besöker Alfta

  Onsdag 6 april kommer landshövdingen och kommunstyrelsens ordförande att ta en morgonpromenad i Alfta. De kommer bland annat att titta på planer på småhusbyggande vid Nabbanområdet, centrumutveckling mm.
  Publicerad:
 • Studie och kurs för att stärka relationen mellan föräldrar och tonåringar

  Föräldrar, bonusföräldrar eller andra vuxna som lever med tonåringar kan anmäla sig till ett forskningsprojekt som leds av Karolinska institutet. Projektet, som utgörs av en föräldragrupp och en webbkurs som båda startar under 2022, syftar till att stärka relationen mellan föräldrar och tonåringar.
  Publicerad:
 • Ovanåkers kommun gör adventskalender för att främja rörelse

  HR-chef Maria Kihlström har tillsammans med folkhälsosamordnare Therese Styverts Törnberg och kommunikatör Niklas Stagvall tagit fram en adventskalender för att främja folkhälsan, både bland de anställda och invånare.
  Publicerad:
 • Förslag på gemensam IT-chef för Bollnäs och Ovanåkers kommuner

  Som ett nästa steg mot en fördjupad samverkan mellan Hälsinglands kommuner inom IT-området har Bollnäs och Ovanåkers kommuner ett förslag om att hitta en lösning med en gemensam IT-chef. Ambitionen är att Björn Arting, IT-chef i Ovanåkers kommun, också tar över chefsansvaret för IT-avdelningen i Bollnäs kommun.
  Publicerad:
 • Mattias Bergström tillträder som tillförordnad kommunchef

  Mattias Bergström tillträder som tillförordnad kommunchef under tiden rekrytering av ny kommunchef pågår.
  Publicerad:

Senast uppdaterad