Erbjudande till företagare

Vi på Ovanåkers kommun tycker det är viktigt att vi stöttar varandra i dessa tider. Därför kommer vi nu med ett erbjudande – där först till kvarn gäller.

Nu när inte alla får träffas som vi brukar, ser vi hur kreativiteten ökar för att hitta nya vägar för att få ut varor och tjänster till kunder. Det är just den uppfinningsrikedomen som vi på näringslivskontoret vill stötta. Vi vill gynna handeln och samtidigt minska smittspridningen.

Du som är företagare i Ovanåkers kommun och har med anledning av corona/covid 19 skapat en utökad service ges nu möjlighet att annonsera om det gratis. Utökad service kan till exempel vara hemleverans av varor eller mat, särskilda öppettider för riskgrupper, hjälp med inköp, osv.

Näringslivskontoret har köpt 18 annonser som tillsammans blir en helsida i Ljusnan, där du som företagare i Ovanåker ges utrymme att berätta vilka tjänster just ni erbjuder i dessa tider. Annonserna kommer även gå som banners på www.helahalsingland.selänk till annan webbplats

Annonsutrymmet är begränsat. Kravet är att det ska vara någon form av utökad service på grund av corona/covid19 och att du som företagare är verksam i Ovanåker.

För att vara med mejla ska du som företagare själv e-posta lena.tofalt@mittmedia.se senast 7 april.

Först till kvarn!

Fler erbjudanden kommer senare i april då annonsering kommer att ske i Woxnadalsnytt.

Senast uppdaterad 2020-04-03 15.49