Förändringar på biblioteken

Vi ställer in aktiviteterna på biblioteken i Alfta och Edsbyn på grund av personalbrist men har öppet som vanligt. Kom ihåg att du kan använda e-tjänsten hemifrån för att låna böcker, se film och låna om dina medier.

Låna böcker och film hemifrån

Kom ihåg att du kan använda e-tjänster hemifrån för att låna böcker, se film och låna om dina medier. Som vanligt kommer du åt streamad film via Cineasterna www.cineasterna.comlänk till annan webbplats med ditt helge-bibliotekskort.

Nu är lånegränsen också tillfälligt utökad till hela 10 filmer per månad!

Slopade förseningsavgifter till och med 30 april

För att ytterligare underlätta för dig som har svårt att ta dig till biblioteket, så tar vi inte ut några förseningsavgifter om du lämnar igen dina medier senast 30 april.

Inställda aktiviteter på biblioteken i Alfta och Edsbyn

Bibliotekens öppethållande prioriteras. På grund av personalbrist ställer vi tills vidare in alla aktiviteter på biblioteken i Alfta och Edsbyn. Att hålla biblioteken öppna är vår högsta prioritet just nu.

Häng på Bibblan, sagostunder, spelfredagar, språkcaféer och stickcaféer sätts på paus. I nuläget fortsätter vi med ordinarie öppettiderlänk till annan webbplats och våra publika datorer går att boka som vanligt.

Extra städning av toaletter genomförs samt att vi är noga med att rengöra tangentbord, möss och andra kontaktytor med desinficerande våtservetter.

Senast uppdaterad 2020-03-31 16.30