Kontakt

Intresseanmälan kontaktperson, kontaktfamilj eller familjehem

Är du intresserad av att bli kontaktperson eller att bli någons extraförälder som kontaktfamilj eller familjehem? Vi erbjuder utbildning, handledning, råd och stöd från erfarna handläggare och ekonomisk ersättning.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för andra människor, som har en egen stabil situation och som kan ge ett barn framtidstro och kärlek eller som kan har förmåga att möta människor i olika livsituationer. Om du är intresserad av att göra en insats, fyll i formuläret för anmäla ditt intresse så skickar vi en förifylld ansökningsblankettPDF till den adress som du anger.

Lämna intresseanmälan

Anmälan avser
Anmälan avserKontaktuppgifter
Kontaktuppgifter

Körkort * (obligatorisk)
Körkort


Tillgång till egen bil * (obligatorisk)
Tillgång till egen bilBehandling av personuppgifter

Ovanåkers kommun behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna kontakta er när behov av familjehem uppstår.

De uppgifter om dig som vi behandlar är namn, personnummer, adress, telefonnummer, sysselsättning, utbildningsnivå samt namn och personnummer på hemmavarande barn. Eventuella personuppgifter som anges i fritextfält kan komma att behandlas.

De personuppgifter du skickar till oss hanteras enligt offentlighets- och sekretesslagens krav, vilket innebär att informationen kan lämnas ut vid begäran, även till tredje land.

Svenskt regelverk kring allmänna handlingar gäller, så dina uppgifter kan komma bevaras för all framtid enligt Tryckfrihetsförordningen, Offentlighets- och sekretesslagen och Arkivlagen.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx). Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfhalsingland.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter på www.ovanaker.se/personuppgifterlänk till annan webbplats

Kontakt

Socialsekreterarna

Tfn 0271-570 00 vx
E-post socialtjansten@ovanaker.se

Telefontid

Måndag, onsdag-fredag
kl 08:30-09:30

Senast uppdaterad