Vecka 7Hej 9:or och alla 9:ors föräldrar !

Vecka 7 (tisdagen den 13/2) ser eleverna i åk 9 Rädda menige Ryan på Röda Kvarn. Filmen börjar kl. 12.30 och vi samlas 12.20. Godis är tillåtet. Vi vill också att ni respekterar energidrycksförbudet och att ni hjälper Röda Kvarn och deras personal med att hålla rent och att var och en slänger sitt skräp efter filmen på avsedd plats.

Matteprov för samtliga 9:or denna vecka. Bråk och procent.

Vecka 9 smäller det! Den 27/2 skriver 9B och 9C historieprov och den 28/2 är det 9A tur. Jag uppmanar därför ALLA elever att från och med nu ta med sig hem sitt arbetsmaterial och plugga lite grann varje dag hemma. Allt från att repetera text till att få hjälp med förståelse med sådant som man behöver ha hjälp med. Arbetsområdet är ganska omfattande och därför är det bra om man tar lite i taget. I Edwise ligger svaren på samtliga frågor som finns i kompendierna och där ligger även en studieplan med målbeskrivning.


Det är dags för uteidrott från och med V.7 till V.9.

V.7 är det tänkt att klasserna åker skridskor.

V8 åker klasserna skidor.

V.9 är tanken att eleverna får välja mellan skidor eller skridskor. 

Det är jättebra om ni har egen utrustning (skridskor & hjälm respektive skidor & stavar) men det finns även utrustning att låna, dock av varierande kvalité.

Mvh 9:ans arbetslag

 

Tyck till om sidan