Kontakt

Årskurs 3 läsåret 2018-2019

Här kan du läsa veckobreven för årskurs 3.

 

Vilken lycka! V.3-4

Hoppas innerligt att ni haft det bra under lovet/ jul/ nyår. Laddat batterierna ordentligt? Nu kör vi igen! Sååååå härligt att få träffa alla barn igen, det bubblar i mig när jag ser alla våra underbara elever.

Vårtermin..låter härligt med vår. Nä, nog vill vi väl ha lite mer vinter först? Skridskor, slalomåkning, skoter, isfiske (personligen så hoppar jag fisket men det är ju kul att grilla körv å) och jaaaa det finns massor med kul att göra på vintern också. Med tanke på att vi har vår fina isplan här vid skolan så blir det en hel del skridskoåkning på idrotten (och fritids) här framöver.

Under vt kommer vi att jobba vidare mot målen som ska uppnås i slutet av 3:an och så har vi naturligtvis våra nationella prov som ska röjas av. Vi brukar starta med proven då vi kommer tillbaka efter sportlovet, dvs v.11.

På no-lektionerna ( tekniken kommer också in här) kommer vi att arbeta med el och magnetism samt kraft och rörelse. Under so-timmarna ska vi ta en närmare titt på vår kommun innan vi reser ut i världen och kollar på våra världsdelar etc.

Vi fortsätter med läxdag på onsdagar, det passar bäst. Vi kör på med läsläxan och lite annat smått och gott. Viktigt att eleverna tränar, tänk på att ett utav momenten på de nationella proven är att kunna läsa en obekant text flytande, i stort sett, högt för mig.

Nej, hörrni, nu ska jag sluta snacka och så drar vi igång!

Allt det bästa till er:

 

V.3

Mån

Tis Slöjd

Ons

Tors Idrott

Fre Idrott

 

V.4

Mån

Tis Slöjd

Ons Läxdag

Tors Bad

Fre Idrott

 

Text

Kontakt

Klasslärare

Mia Nilsson
Tfn. 0271-574 16
E-post.  maria.nilsson@utb.ovanaker.se

 


Senast uppdaterad 2019-01-09 10.47

Tyck till om sidan