SUP och Kajak - Uthyrning - Hälsingemagi

Hälsingemagi uthyrning sup och kajak

Glid sakta fram längs en stilla å eller utgå från en badplats och paddla runt en trolsk insjö. Hälsingland erbjuder många slags vatten som passar perfekt för utflykter med både kajak och SUP.

Uthyrning av SUP och Kajak i Hälsingland. Vi utgår från Alfta i Ovanåkers kommun.

Paddel och flytväst ingår i hyran.

Vill du hyra två eller fler kajaker/SUP:ar eller vara ute längre än ett dygn? Vi ger 20% rabatt på dygnshyran vid hyra av mer än 1 kajak/sup eller dygn. Paddel och flytväst ingår i hyran. Vi ger gärna paketpris vid till exempel veckohyra - kontakta oss.

Vi kan även ordna utkörning/upphämtning av kajaker och har tillgång till kajak-släpvagn - ring eller maila oss för att diskutera pris. Vi lånar även ut kajak-fästen som passar till de flesta takräcken.

Vi säljer även presentkort för SUP- och kajakhyra. En perfekt födelsedagspresent eller varför inte en gå-bort-present?

Hur går det till?
Du hämtar och lämnar din rengjorda bräda eller kajak på Lomtjärnsvägen 21 i Alfta eller annan plats enligt överenskommelse. Du betalar vid upphämtning med Swish, kort eller Klarna. Kvitto skickas via SMS till din mobiltelefon eller mail till din mailadress.

Du får gärna en genomgång av någon av oss vid utlämningen för att få lite tips och tricks vad gäller både SUP och kajak - har du inte paddlat förut så är det värdefulla tips vi delar med oss av.

Titta gärna på våra fina paddlingstips här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Hälsingemagi - Upplevelser

Tfn: 070 564 97 27
E-post: hyr@halsingemagi.se
Webb: halsingemagi.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad