Kontakt

Hittade du inte det du sökte?

Vi jobbar hela tiden med att förbättra sökfunktionen på vår webbplats. Hjälp oss gärna genom att fylla i formuläret här och skicka till oss.




Behandling av personuppgifter

Det är frivilligt att ange din e-postadress. Om du fyller i din e-postadress behandlar vi den för att kunna återkoppla till dig och ge dig bättre service. Din e-postadress behandlas med stöd av ditt samtycke. Om du inte anger din e-postadress kan vi inte återkoppla till dig.

Om du anger din e-postadress sparas den så länge kommunen har behov av att handlägga ditt ärende. Svenskt regelverk kring allmänna handlingar gäller, så dina uppgifter kan komma bevaras för all framtid enligt Tryckfrihetsförordningen, Offentlighets- och sekretesslagen och Arkivlagen.

Om du anger din e-postadress delas den med Atlassain för att kunna föras in i vårt ärendehanteringssystem Trello.

Du kan när som helst

  • begära information om vilka av dina personuppgifter som vi behandlar
  • begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter
  • återkalla ditt samtycke till personuppgiftsbehandlingen

För information eller annan begäran, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx). För att återkalla ditt samtycke, kontakta den verksamhet som du gett ditt samtycke till. Ett återkallande påverkar det inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt, kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfhalsingland.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Senast uppdaterad