Publicerad

Biosfärområde Voxnadalen - nu som guide på Naturkartan

Vi behöver din hjälp för att göra guiden så komplett som möjlig!

Nu lanserar vi vår egna guide till Biosfärområde Voxnadalen! Det blir en digital guide som finns både som APP och hemsida. Du som boende och besökare kommer i guiden kunna hitta badplatser, vandringsleder, vindskydd, naturskyddsområden och mycket mer! Vi fyller löpande på med information i samarbete med GIS och Friluftslivets år på Ovanåkers kommun och förhoppningen är att guiden ska växa fram under året. Du som besökare i naturen och användare av Naturkartan kan bidra genom att skicka in bilder, texter, information. Tillsammans bygger vi Biosfärområde Voxnadalens mest kompletta naturkarta. Bekanta dig redan idag med kartan på: https://naturkartan.se/sv/voxnadalen Länk till annan webbplats. Eller ladda ner appen Naturkartan som är gratis!

VI BEHÖVER DIN HJÄLP! Kanske tillhör du en förening som ansvarar för en vandringsled, badplats, fiskesjö eller liknande? Hjälp oss se över informationen på Naturkartan - och meddela oss om något behöver ändras, eller om ni vill komplettera med information/bilder etc. Är du besökare i naturen och har besökt eller vill besöka någon av de platser vi publicerat utan bild eller information? Bidra till vår guide genom att skicka in information till vår mail: naturkartan@voxnadalen.org. Bilder behöver vara fotade av dig själv. Det är bra om de inte föreställer några personer. Allt inskickat material får publiceras av Naturkartan/Biosfärområde Voxnadalen utan vidare ersättningskrav. 

FOTOTÄVLING! Har du en lämplig omslagsbild till vår guide som symboliserar Biosfärområde Voxnadalen på ett bra sätt? Delta i vår fototävling genom att skicka in din bild till. Alla bilder som är inskickade till oss kan användas av Naturkartan/Biosfärområde Voxnadalen i vår marknadsföring - utan vidare ersättningskrav från fotografen.

Bland alla som bidrar med material kommer vi lotta ut presentkort på olika upplevelser i biosfärområdet. Vinnaren i fototävlingen får 500 kr i lokala presentcheckar.