Studieresa till Biosfärområde Appennino Tosco Emiliano, Italien

Vill du lära dig mer om hållbar besöksnäring i Italien? Är du nyfiken på att knyta nya kontakter som kan leda till samarbeten, nya affärsidéer och utveckling av hållbara innovationer? Följ med oss på studieresa till Unescos Biosfärområde Appennino Tosco Emiliano i Italien! Här får du uppleva Agritourismo samt spännande möten med företagare och samhällsentreprenörer som drivs av att lösa utmaningar för att bidra till en hållbar framtid.

Studieresan inleds med att vi samlas på Galileo Galilei Airport (PSA) i Pisa. Där möts vi av våra värdar från Biosfärområde Appennino Tosco Emiliano som under de kommande dagarna tar oss med buss genom Toscanas vackra landskap. Alla upplevelser, mat och boenden utmed färden är förbokade och ingår i det fasta priset. Se fullständigt program på nästa sida.

Anmälan

Anmäl ditt intresse till johanna.mactaggart@biosfarprogrammet.se senast den 1 juli. Vid frågor kontakta Johanna MacTaggart, tfn: 070 660 05 07

Flicka blickar ut över en dal med berg runtomkring

”Welcome to Appennino Tosco Emiliano where we engage citizens, businesses and social enterprizes to fully understand the value of the Biosphere Reserve and how it guides us towards a sustainable future!” Filippo Lenzerini

Logotyper för UNESCO och Biosfärprogrammet Sverige.

Studieresan arrangeras av Biosfärprogrammet Sverige för personer och företag som är verksamma inom besöksnäring och/eller utveckling av samhällsentreprenörskap i något av Sveriges biosfärområden och biosfärkandidatområden.