Skådespelarna Stina Nordberg och Philip Lithner i teaterföreställningen Hockeymorsa, hockeyfarsa
Slutdatumet för det här evenemanget har passerat.

Hockeymorsa, hockeyfarsa

Teaterföreställning; romantisk komedi

Tidiga morgnar i en kall ishall – kanske inte de bästa förutsättningarna för en spirande romans, men det är just här, på läktaren, denna romantiska komedi utspelar sig.

Björn och Frida är två rätt ensamma singelföräldrar, men under barnens hockeyträning möts de och blir förälskade. Björn visar sig vara extremt tävlingsinriktad och tycker att man spelar för att vinna. Frida är mest glad för att hennes son har roligt. I ishallen väcker sporten det absolut värsta och absolut bästa i dem båda. Passion och våld kolliderar i denna gripande föreställning om kärlek - både till varandra och till vår älskade sport; ishockeyn.

Biljetter: www.riksteatern.se/voxnadalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller på Edsbyns bibliotek telefon 0271-571 50, Alfta bibliotek telefon 0271-572 70. Kvarvarande biljetter säljs i kassan ca 1 timme före föreställningen. Biljettpris; Vuxen 200:-, Ungdom t.o.m. 25 år 100:- Fika ingår i biljettpriset. Scenpassrabatt 30:-.

Medverkande: Philip Lithner, Stina Nordberg
Producent: Riksteatern
Foto: Sören Vilks

Föreställningen arrangeras av Voxnadalens Riksteaterförening och Bygdeföreningen Runemo Framtid, med stöd av Ovanåkers kommun.

Information

Datum: 24 apr
Tid: 19.00 - 21.00
Plats: Byagården Runemo
Adress: Kasernvägen 14, Runemo, Alfta
Pris: Vuxen 200:-, Ungdom t.o.m. 25 år 100:- Fika ingår i biljettpriset. Scenpassrabatt 30:-

Arrangör: Voxnadalens Riksteaterförening
Webbplats: riksteatern.se/voxnadalen
Facebook: facebook.com/profile.php?id=100064458500803

Senast uppdaterad