Slutdatumet för det här evenemanget har passerat.

Frukostmöte för företagare

Du som är företagare eller aktiv i näringslivet i Ovanåkers kommun är välkommen till företagarfrukost som arrangeras av Ovanåkers kommun. Förutom en god start på dagen får du som företagare ta del av studiebesök, föreläsningar och gäster samt möjlighet att nätverka och kanske hitta nya samarbetspartners och kunder.

07:15 INSLÄPP
Vi slår upp portarna och frukosten står serverad

07:45 Kommunkvarten

08:00 PÅTÅR & MINGEL ☕

08:10 NYSTART: Everglow fastigheter
Vi har nyligen fått ett nytt fastighetsbolag i kommunen. Everglow Fastigheter har förvärvat ca 80 lägenheter och här kommer ägaren att, via länk, informera lite om det nystartade bolaget och planerna framåt.

08:15 POLISEN
Har du koll på hur man kan upptäcka missbruk i tid? Finns det några fördelar med att bedriva verksamhet på mindre orter? Lana Pålsson kommer med information som kan vara intressant för alla.

08:35 LINGBO KULTURFÖNSTER
En fönstertillverkare som investerar och utvecklar. Dessutom är man nominerade till Årets Företagare i Ovanåkers kommun. Daniel Ljungberg och Thomas Liw gästar och berättar om företaget.

08:50 MINUTEN ⏱
Här kan du som företagare, under 60 sekunder, berätta om vad som helst. Kanske en häftig affär, en ny maskin eller något helt annat. Anmäl dig genom att mejla fredrik.persson@ovanaker.se

09:00 SLUT

Till anmälan

Information

Datum: 29 maj
Tid: 07.15 - 09.00
Plats: S:t olofs kapell, Edsbyn
Adress: Bärstavägen 13, Edsbyn
Pris: 0 kr

Arrangör: Arbetsmarknad och näringsliv, Ovanåkers kommun
Tfn: 0271-570 33
E-post: fredrik.persson@ovanaker.se
Webbplats: ovanaker.se/arbeteochnaringsliv/fordigsomarforetagare/frukostmotenforforetagare/anmalantillfrukostmoten.10883.html

Senast uppdaterad