Kontakt

ANMÄLAN TILL FÖRETAGARFRUKOST

FÖRETAGARFRUKOST

Datum: 24 april 2024
Tid: 07.15-09.00

Plats: Linbageriet, Alfta

07:15 INSLÄPP
Vi slår upp portarna och frukosten står serverad

07:45 Kommunkvarten

08:00 PÅTÅR & MINGEL ☕

08:15 EDSBYPORTEN

08:30 NYSTARTAT

08:40 CROSS CONTROL

08:55 MINUTEN ⏱
Här kan du som företagare, under 60 sekunder, berätta om vad som helst. Kanske en häftig affär, en ny maskin eller något helt annat. Anmäl dig genom att mejla fredrik.persson@ovanaker.se

09:00 SLUT

Sista anmälningsdag har passerat.

Behandling av personuppgifter

Dina uppgifter hanteras av Arbetsmarknadsenheten/Näringsliv i Ovanåkers kommun.

Personuppgifterna kommer inte att föras över till tredje land.

Dina personuppgifter sparas som längst 12 månader efter avslutat frukostmöte. Svenskt regelverk kring allmänna handlingar gäller, så dina uppgifter kan komma bevaras för all framtid enligt Tryckfrihetsförordningen, Offentlighets- och sekretesslagen och Arkivlagen.

Du har rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx). Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfsh.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Om du har lämnat samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter har du när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Kontakta i så fall den verksamhet som du gett ditt samtycke till.

Kontakt

Näringslivsutvecklare

Fredrik Persson
Tfn 0271-570 33
Fredrik.Persson@ovanaker.se

Senast uppdaterad