Utbildningsdag inom jämlikhet, mångfald och inkludering på jobbet

Den 30 mars kommer Ovanåkers kommun att genomföra en utbildningsdag för kommunens chefer på temat "Jämlikhet, mångfald och inkludering på jobbet".

HR-avdelningen bjuder regelbundet in kommunens chefer till kortare frukostmöten med olika teman med fokus att utveckla och informera cheferna i deras roll. Den 30 mars bjuds cheferna in till en heldag med det viktiga temat "Jämlikhet, mångfald och inkludering på jobbet".

HR-chef Maria Kihlström:

- Vi kommer att jobba utifrån frågorna vad, varför och hur. Vad är jämlikhet, mångfald och inkludering på jobbet? Varför är det viktigt att jobba med? Hur kan vi göra för att lyckas?

Utbildningen kommer att blanda föreläsning med övningar, diskussioner och interaktiva moment. Syftet är att jobba lösningsfokuserat med temat för att vi ska få med oss såväl ny kunskap som konkreta tips och verktyg för hur vi kan ha med oss perspektiven i vår vardag på jobbet. Vi kommer även att få inspiration och omvärldsbevakning genom att ta del av goda exempel från hur andra kommuner och verksamheter jobbat framgångsrikt med frågorna.

Senast uppdaterad