Dags att söka nytt jobb?

Hos oss på Ovanåkers kommun finns det just nu flertalet lediga tjänster. Inom såväl skola, vård och omsorg som gata och park.

Just nu söker vi bland annat:

Mättekniker, Gatuavdelningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arbetet innebär inmätning och ajourhållning av kommunens primärkartbas. Mätning och utsättning i samband med projekteringar, utredningar och planarbeten är också en del av tjänsten, liksom andra på avdelningen förekommande uppgifter. Du ska ha relevant utbildning inom området. Kunskap eller erfarenhet av Geosecma for ArcGIS är meriterande.

Projektansvarig, Arbetsmarknad - och näringsliv Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos oss jobbar du mot det gemensamma målet att minska arbetslöshet och brist på arbetskraft. Målgruppen du arbetar mot är arbetssökande i åldrarna 16-64 år som anvisas till oss från Ekonomiskt bistånd, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Regionen och andra samverkande myndigheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med arbetsprövning eller arbetsförmågebedömning. Tidigare erfarenhet av arbetsmarknadsarbete är meriterande.

Enhetschef, sjuksköterskeenheten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Som enhetschef leder du det dagliga arbetet och utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med dina medarbetare, verksamhetschef och medicinskt ansvarig sjuksköterska. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig för uppdraget. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag med kunskaper i arbetsrätt och ett genuint intresse för hälso- och sjukvårdsfrågor.

Specialpedagog, Voxnadalens Gymnasium Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Voxnadalens gymnasium är en modern och framgångsrik skola med både gymnasial- och vuxenutbildning där vi har ett brett utbud av program och inriktningar. Vi söker en behörig specialpedagog till Voxnadalens gymnasium. I nära samarbete med skolledningen är du en naturlig del i skolutvecklingsarbete inom såväl elevhälsan som med skolövergripande specialpedagogiska frågor.

Du hittar dessa och fler lediga tjänster på vår sida om Lediga jobb. Där kan du även hitta vikariat och information om praktikplats.

Senast uppdaterad