Kontakt

Lediga jobb i Ovanåkers kommun

Är du intresserad av att jobba på Ovanåkers kommun? Här kan du läsa om hur det är att jobba hos oss och vilka förmåner vi erbjuder. Du kan även se vilka lediga tjänster som just nu finns att söka.

Just nu söker vi

Familjerådgivare, tillsvidarelänk till annan webbplats

Bollnäs och Ovanåkers kommuner startar i samverkan en familjerådgivning den 1 november 2019. Familjerådgivningen arbetar med par och familjer som söker hjälp med samlevnadsproblem... Beskrivning av tjänsten och ansökningsformulärlänk till annan webbplats
Publicerad: 2019-07-31

Sommarjobb

Letar du efter tillfälligt jobb under sommaren? Se våra lediga sommarjobb.

Ovanåkers kommun som arbetsgivare

Kommunen är Ovanåkers största arbetsgivare med cirka 1 100 anställda, varav de flesta arbetar inom barnomsorg och skola, äldre- och handikappomsorg, teknisk verksamhet eller administration.

Information om hur det är att jobba för Ovanåkers kommun och vilka yrken vi har.

Ha roligt och utvecklas på jobbet, balans i livet och tid för familjen - det är viktigast för många av dem som jobbar hos oss. Men en bra lön och en trygg anställning är även det en viktigt del.

Information om förmånerna du får när du jobbar för Ovanåkers kommun.

Företagsringen

I ett länsövergripande samarbete mellan Länsstyrelsen och Företagsringen i södra Hälsingland har vi möjlighet att bistå medflyttare att hitta arbete i regionen. Läs mer på www.foretagsringen.selänk till annan webbplats

Kontakt

Personalchef

Mona Persson
Tfn 0271-570 13
E-post mona.persson@ovanaker.se

Personalkonsult

Maria Kihlström
Tfn 0271-574 17
E-post maria.kihlstrom@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-09-16 13.32

Tyck till om sidan