Kontakt
En äldre och en yngre person håller varandra i handen.

Vikarie inom vård och omsorg

Socialförvaltningen i Ovanåkers kommun är regelbundet i behov av vikarier. Som vikarie hos oss får du ett meningsfullt arbete och en möjlighet att göra skillnad i vardagen för andra människor genom ditt arbete. Hos oss finns omväxlande, roliga, spännande och utvecklande jobb med goda framtidsutsikter. När du jobbar extra hos oss får du ett stimulerande jobb med massor av mänsklig kontakt, som ger dig erfarenheter för livet med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter.

Resursenheten är en intern bemanningsenhet för omvårdnads- och omsorgsenheten. Målet för resursenheten är att samordna vikarieanskaffningen och göra den flexibel och kostnadseffektiv.

Resursenheten består av ett antal tillsvidareanställda som arbetar på enstaka turer i de olika verksamheterna. Vi har även timanställda som går in när de ordinarie inte räcker till.

Som vikarie ersätter du ordinarie personal när de har frånvaro av olika skäl. Du bör därför trivas med ett flexibelt arbetssätt, då du ibland med kort varsel blir bokad på verksamheter för att arbeta där under en eller flera tillfällen.

Att arbeta som timavlönad vikarie hos oss ger dig möjlighet att få erfarenhet från olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Du påverkar själv i hög grad ditt schema och har alltså stor frihet när det gäller din tid. Du kan jobba på dagtid, kvällar, helger och på vissa enheter även nätter.

Kontakt

Enhetschef

Carina Uppegård
E-post carina.uppegard@ovanaker.se

Assistent

Ulrica Nordahl-Olsson
E-post resursen@ovanaker.se

Öppettider

Måndag-torsdag kl. 06.45-15.45
Fredag kl. 06.45-15.30

Besöksadress

Unnesvägen 6 B
828 33 Edsbyn

Postadress

Ovanåkers kommun
Resursenheten
828 80 Edsbyn

Senast uppdaterad

Länken du klickade på är inte tillåten på den här enheten.